Planning

 

6-17 augustus 2022: deelname aan groepsexpositie "Sensualiteit" in galerij Global Art in Tongeren, Maastrichterstraat 40. De galerij is open op woensdag (14-16u), donderdag (10-12u), zaterdag (14-17u) en op koopzondag 7 augustus (14-17u).

 

Redbubble

 

Print-on-Demand-shop. Hier verkoop ik oa kaarten, stickers en notablokjes, maar dit zal heel binnenkort uitgebreid worden met t-shirts en prints. Als er een bepaald product is waar je interesse in hebt maar dat nog niet beschikbaar is, of een bepaalde print, contacteer me dan gerust via de contactpagina

 

Society 6

 

Print-on-Demand-shop. Het aanbod hier is een stuk uitgebreider (prints, telefoonhoesjes, kussenslopen, mokken, canvastassen etc...) maar  mogelijk zal ik in de nabije toekomst deze winkel sluiten of toch minder uitgebreid maken, omdat ik meer met Redbubble wil werken wegens hun samenwerking met lokale handelaars.

 

Kalenders

 

Ik maak elk jaar minimum 1 en meestal meerdere kunstkalenders. Deze zijn gewoonlijk tegen midden oktober verkrijgbaar. De kalenders van 2022 zijn ondertussen niet meer verkrijgbaar. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven van nieuwe produkten.