Schilderijen op canvas


Deze werken zijn geschilderd op katoenen canvas op een houten frame van 1,5 tot 4 cm diep. De zijkanten zijn meebeschilderd, zodat een kader niet nodig is. Ze zijn klaar om op te hangen. De meeste van deze schilderijen zijn ook verkrijgbaar als prints. Het watermerk op de foto’s is er enkel voor copyright, dit staat dus niet op het originele werk en ook niet op de prints.


Schilderijen op papier en op hout


De schilderijen op papier zijn geschilderd op stevig aquarelpapier en beschermd door een semi-matte vernis (indien het acryl of gemengde technieken betreft). Ze zijn gehandtekend aan de voorkant en worden geleverd zonder kader. Het watermerk op de foto’s is er enkel voor copyright, dit staat dus niet op het originele werk.

De schilderijen op hout zijn geschilderd op een basis van MDF die ik zelf in een figuur gezaagd heb. Ze zijn 8mm dik en aan de achterkant voorzien van een ophanghaakje. De zijkanten zijn mee beschilderd, ze zijn klaar om op te hangen.


Mozaïeken


De mozaïeken zijn met diverse materialen gemaakt op een ondergrond van MDF. Ik gebruik zowel gewone tegeltjes, als glasmozaïek, als “steentjes” die ik zelf maak met klei. Elke mozaïek heeft 1 steentje met mijn artiestennaam. Ze zijn klaar om op te hangen. De mozaïeken zijn zeer arbeidsintensief en worden slechts met mondjesmaat gemaakt. Er zullen nieuwe mozaieken verkrijgbaar zijn vanaf december 2021.